2018. március 28., szerda

Kik vagyunk mi?

Sziasztok!
Véleményünk szerint, ahhoz, hogy kíváncsiak legyetek a blogunkra, elengedhetetlen, hogy pár szót szóljunk magunkról, ezzel talán egy picit közelebb kerülve az olvasókhoz, vagyis hozzátok!:)

Sziasztok, Kriszti vagyok, 20 éves lány, aki a mai napig szívesen néz meséket, főleg a kistesóm miatt. Kedvenc mesém a Szilaj, amit bármennyiszer megtudok nézni. A legfőbb ok, amiért szeretem a meséket, hogy a legtöbb tanítani szeretne valamit. Nagyon sokat néztem a Tom és Jerryt, a 101 kiskutyát, Hamupipőkét és az összes hercegnős és állatos mesét. Célom, hogy a legtöbb emberhez eljusson, és hogy a régi klasszikusok ne merüljenek feledésbe. Jó szórakozást!:)

Sziasztok! Niki vagyok. Egy 23 éves lány, aki szereti a régi meséket, mint például: Magyar népmesék, Babar, Tom és Jerry, Hupikék törpikék, Mézga család és a Spongabob. Ezeken nőttem fel kiskoromban, és a mai napig szívesen nézem őket. Ezek mellett a nagyobbaknak szóló meséket is kedvelem, mint például a Family guy és az Archer. A továbbiakban a kedvenc meséim valamelyikéről olvashattak. Jó nézelődést az oldalunkon!:)

Szép estét mindenkinek!
Lexa vagyok, egy 19 éves egyetemista lány, aki szabadidejében szívesen nyugtatja lelkét egy kis mese nézéssel. Kedvenceim között olyan klasszikusokat tudhatok, mint a Scooby Do, a Dexter laboratóriuma és igazából az összes régi Cartoon Networkos mese. Csak hogy magyar kedvencet is említsek, a Magyar népmesék minden 90-es évekbeli gyermek emlékeiben éles él, én személy szerint imádtam, és még a mai napig izgatottan ülök le a tv elé megnézni. A korral haladva a felnőtt mesék közt is megtaláltam a magam preferáltjait, így több Family Guy és Rick and Morty beszámolót/véleményt is olvashattok majd tőlem. Remélem egy picivel közelebb kerültünk egymáshoz, és kedveteket lelitek majd a blog olvasgatásában! További szép estét!:)




A Mézga család

Emlékeztek még a híres Mézga családra, és Máris szomszédra? :D Az 1960-as, '70-es és '80-as évek legnépszerűbb magyar televíziós r...