2018. április 15., vasárnap

Cartoon Network - Bátor, a gyáva kutya

Cartoon Network

Bátor, a gyáva kutya

A 2000-es évek méltán híres rajzfilmsorozatai közül a legikonikusabb a Bátor, a gyáva kutya.
A 90-es évek gyerekei közül szerintem mindenki ismeri, és legalább a fele szerette is a sorozatot, annak ellenére, hogy az atmoszféra, a karakterek és a történetek nem feltétlenül gyerek barátak.

Amerikai televíziós rajzfilmsorozat, amelyet John R. Dilworth rendezett. Amerikában és itthon egyaránt a Cartoon Network televíziós csatorna sugározta, először 1999 és 2002 között. 


Fiatalok Horror Meséje

A sorozat Bátor, a gyáva (néhol félénk kutyának fordították) kutya életéről és mindennapjairól szól, aki egy idős házaspárral él a Kansasi Kiesföldön (a "semmi közepén").

A karakterek:

 Bátor: Rózsaszín, félén kutya, aki folyamatosan bajba keveredik. Bármit megtenne Murielért és a családért. Többször az életét is kockára teszi azért, hogy másokat megmentsen.

 Muriel: Skót származású naív, de jólelkű. Ő vette magához a még kölyök Bátort. Szeret főzni, természetben lenni és mindenkivel közvetlen.

 Eustace: Muriel mogorva, kopasz föld műves férje, aki inkább kevesebb sikerrel végzi munkáját. Elsődleges célja, hogy minél több pénzre tegyen szert, és ez a karaktere elsődleges motivációs forrása, ami sokszor a problémák forrását képzi.





 Ha még valaki nem látta, valószínűleg felnőtteb fejjel kevésbé fogja kedvelni, de aki ezen nőtt fel, annak örök darab. Mégis ajánlom, hogy adjatok neki egy esélyt. 🐶




Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

A Mézga család

Emlékeztek még a híres Mézga családra, és Máris szomszédra? :D Az 1960-as, '70-es és '80-as évek legnépszerűbb magyar televíziós r...